Vriendenuitje met een Schots tintje - Highland games in de Achterhoek

Bij dit Vriendenuitje met een Schots tintje is inbegrepen:

  • Highland games
  • Schotse kilt en doedelzakmuziek
  • 2 uur drankenarrangement met wijn, fris, bier, koffie en thee
  • Programma duurt ongeveer 5 uur

Prijs: vanaf € 66,50 p.p. bij een minimale deelname van 10 personen.

De prijs van dit Vriendenuitje met een Schots tintje is geldig tot en met 31 december 2021.

Ervaar de Schotse Spelen met uw vrienden

Trek de Schotse kleding aan en neem het tegen uw vrienden op tijdens de highland games. Ervaar de Schotse Spelen en probeer de meeste punten met uw team te behalen, want wie wil er nou niet met de eer strijken. Een super leuk vriendenuitje die wordt afgesloten met een gezellige barbecue inclusief drankenarrangement.

Ga de strijd met elkaar aan tijdens de Schotse Spelen

Daag elkaar uit tijdens de sfeervolle Schotse Spelen. Wie is de snelste, de sterkste en haalt het beste gemiddelde? Een uitje voor echte mannen en vrouwen. Deze actieve spellendag wordt afgesloten met een barbecue inclusief drankenarrangement. 

U wordt als vriendengroep hartelijk verwelkomd bij het organisatiebureau met koffie, thee en een lekkernij. Hierna gaan de highland games van start. Het gezelschap wordt opgedeeld in teams. Ieder team krijgt Schotse kleding aan. De highland games starten met handboogschieten. Aansluitend wordt er in teams gestreden in de verschillende Schotse Spelen zoals Cyber Wave, Shots, Caber Tossing, tossing a Sheaf en Hit the Nail. Het team met de meeste punten heeft gewonnen.

Smaakvol buffet inclusief dranken

Sluit het vriendenuitje af met een gezellig barbecuebuffet. U kunt samen gaan chillen en grillen. De barbecue bestaat uit 4 stukjes vlees per persoon. U kunt naast vlees ook genieten van verschillende soorten salades zoals rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkorst. Bij het barbecuebuffet worden ook stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en kruidenboter geserveerd. Er wordt een assortiment van 10 verschillende soorten vlees geserveerd.

Tijdens de barbecue kunt u onbeperkt drinken. Hierbij is er keuze uit wijn, fris, bier, koffie en thee. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • wifi
 • Fietsverhuur

Onze partner

Organisatiebureau met de gaafste uitjes

Deze organisatie doet er alles aan om het gaafste uitje ooit te realiseren. Er zijn al veel mensen voor u geweest die hebben genoten van de georganiseerde uitstapjes. Bij deze organisatie maakt het niet uit hoe groot de groep is. Het beleven van een gezellige dag staat voorop.

Beleef een van de gaafste uitjes

Benieuwd wat de populairste uitjes zijn, hieronder staan ze vermeld.


Bier, burgers en motoren: op de solexen wordt over de mooiste routes van de Achterhoek getourd op weg naar de kartbaan.  Bij terugkomst staat het bier al koud en kunnen de burgers op de barbecue gebakken worden.


Fat Max Selfie Game: uw gezelschap wordt opgedeeld in teams en krijgt een opdrachtenblad mee. Los zo creatief mogelijk de opdrachten op en tour met de E-funcruiser door de omgeving van Vorden.


Highlandgames: u daagt elkaar uit tijdens de sfeervolle Schotse Spelen. Bent u de snelste, sterkste en haalt u bij het beste gemiddelde. Sluit deze uitdagende dag af met een barbecue of burgermenu.


Expeditie Bronckhorst: beleef een spannende dag met pittige proeven en opdrachten gebaseerd op het televisieprogramma Expeditie Robinson. Wees strategisch en stem de kandidaat weg die het sterkst of het slimst is.

Innerlijke mens voeden

Naast leuke activiteiten zorgt het organisatiebureau ook voor de innerlijke mens. Zij bieden voor de innerlijke mens verschillende buffetten, menu, barbecue en arrangementen aan. 


Warm en koud buffet: er worden diverse warm & koud (keuze)buffetten aangeboden. Op het koude buffet vindt u diverse vlees-vega- en/of vissalades. Het warme buffet bestaat uit diverse vis-, vega- en/of vleesgerechten. Tevens wordt er bij dit buffet gebakken aardappelen, seizoensgroenten, rauwkorst, vruchtencompote en stokbrood met kruidenboter geserveerd. 


Stamppoten buffet: bestaat uit diverse soorten stamppot en meerdere soorten vlees. Geserveerd met jus en diverse zuren. 


Barbecue arrangement: geniet van 4 stukjes vlees per persoon uit een assortiment van 10 soorten, verschillende salades, stokbrood, sauzen en kruidenboter.


Burgermenu: bereid zelf 2 Angus burgers en beleg uw broodje met uw favoriete groenten en sauzen. 


Tapas buffet: bestaat uit een saladeplateau, verschillende broodsoorten, wrapsrolletjes en diverse warme hapjes.


Drankarrangement: geniet durende 2 uur onbeperkt van diverse dranken.


Lunch buffet: Boerenbrood, diverse kaassoorten, vleeswaren en soorten rauwkost. Bij het lunch buffet wordt koffie en thee geserveerd.


Lunch buffet de luxe: standaard lunch zoals bovenstaand beschreven. De lunch is aangevuld met soep van de dag, broodje kroket, frikandel of kaassoufflé. Bovendien worden koffie en thee geserveerd.


Ontvangst met koffie, thee en een lekkernij.


Ontvangst met koffie, thee en (gevulde) Vordense Zwaan of appelgebak.

Sfeervolle locatie in de Achterhoek

Het ervaren organisatiebureau is op een sfeervolle locatie in de Achterhoek, Vorden gevestigd. Een groep tot 500 personen kan bij dit organisatiebureau terecht. Zij hebben al het materieel in eigen beheer van solexen tot aan originele Thaise Tuk Tuks. 


Het organisatiebureau biedt gezelligheid en een ongedwongen sfeer en onderkomen. De locatie beschikt over een groot overdekt terras met aansluitend een groen grasveld waarop diverse spellen worden gespeeld. Bij minder goed weer zijn er ook voldoende mogelijkheden.