Toeren met een Segway door de Duinen van Zandvoort

Het arrangement is inclusief:

  • 1,5 uur segway rijden
  • Instructie en begeleiding tijdens de tocht
  • Keuze uit een van de 3 routes

Prijs: €47.50 p.p. 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019 met uitzondering van de feestdagen.

Uitgebreide omschrijving

Met familie, vrienden of collega’s onder begeleiding van een ervaren instructeur ruim 1,5 uur genieten van het rijden op een Segway en van de prachtige groene omgeving. Maar niet voordat u een degelijke instructie en training hebt gekregen om zo ervaren en veilig mogelijk de weg op te kunnen. Alle routes gaan voor het grootste deel over ruime fietspaden.

U kunt kiezen uit 3 routes:
1. Tour langs Zee en duinen
2. Tour door de Duinen en langs het circuit
3. Tour door de Duinen en het centrum

Altijd al eens willen Segway rijden? Boek dan vandaag nog 1 van deze 3 toers.

De verschillende routes:

Tour langs zee en duinMaak een tour onder begeleiding door de prachtige Kennemer Duinen. We beginnen met een goede instructie en training en gaan daarna op pad. Genieten van de mooie omgeving en de unieke ervaring van het Segway rijden. 

Tour door de duinen en langs het circuitDe titel zegt het al! Maak een Segwaytour door de Kennemer Duinen en langs het mooiste circuit van Nederland, Circuit Zandvoort. Beleef een unieke ervaring vanaf een Segway.

Tour door de duinen en het centrumWil je van de duinen geniet én een rondje centrum maken? Geen probleem. We kunnen je zelfs afzetten aan het einde van de tour in het centrum zodat je direct kunt genieten van een welverdiend drankje. 

Segway rijden:

Segway rijden is makkelijk, laagdrempelig, relaxed en gewoon gaaf om te doen. Huur een Segway met je vrienden, met je moeder, met je Tinderdate of met jezelf. Boek een toer en verras je vader, vriendin of vriend of ga rijden met je hele afdeling.

Onze partner

Algemeen

SegTours organiseert Segway tours met en zonder professionele begeleiding.Andere activiteiten zijn, verhuur en verkoop van Segways, professionele training aan particulier en bedrijf.

Faciliteiten

SegTours bevindt zich in het CenterParcs Strandhotel aan de Boulevard Barnaart.Toegankelijk voor mindervaliden en alle faciliteiten van het hotel bruikbaar. Waaronder:

 • Restaurant

 • Bar

 • Sporthal met tennis

 • Squash

 • Bowling

 • Theater.

Ligging

Boulevard Barnaart is gelegen in Zandvoort en biedt toegang tot duin, circuit, strand en dorp, alles op Segway afstand!

Omgeving

Strand, Zee, Duinen en Bos ligt rondom het pitoreske dorp Zandvoort